Temptation Island-deelnemers verdeeld in twee kampen

Het duurt niet heel erg lang mee of de koppels bij Temptation Island staan weer oog in oog met elkaar. Voor de kijkers n...

Het duurt niet heel erg lang mee of de koppels bij Temptation Island staan weer oog in oog met elkaar. Voor de kijkers nog even spannend hoe het exotische avontuur afloopt, maar voor de koppels en verleiders zijn de opnames alweer een tijdje geleden. Zij komen nu vooral in clubs opdraven om hun gezicht te laten zien. Al zijn die boekingen volgens verleidster Saartje Polomé niet helemaal eerlijk verdeeld. “Dat komt door één kliekje”.

Populariteit

De koppels en verleiders van dit seizoen zijn op dit moment misschien wel de meest gevraagde gasten in de Belgische clubs. Niet zo heel gek dus dat hun management 450 euro per persoon vraagt. Toch worden sommige deelnemers vaker gespot dan de andere en dat heeft volgens het management zo zijn redenen. “Eigenlijk is het simpel: wie vaak op ’t scherm komt, wordt meer gevraagd”.

Boekingen

Saartje heeft hier zo haar twijfels over. De brunette komt elke aflevering nadrukkelijk naar voren, doordat zij het wel heel erg gezellig heeft met de Belgische Herbert. Toch wordt ze nauwelijks geboekt. “En niet omdat niemand naar me vraagt, want ik hoorde van een discotheek hier in mijn buurt dat onze manager vertelde dat ik op bepaalde avonden niet vrij zou zijn”. Volgens haar heeft het de populariteit van de deelnemers er dus niet zo heel veel mee te maken en zou het volgens haar anders in elkaar steken.

Twee kampen

“Er zijn een aantal mensen die enkel samen geboekt willen worden. Ik noem het ‘Team Pommeline’: Jolien, Merijn, Herbert, Jefferson en Pommeline zelf willen enkel nog als groep ergens verschijnen”. De rest is daar volgens haar de dupe van. Naast dat zij verantwoordelijk zouden zijn voor het afgesproken bedrag wat de deelnemers per boeking krijgen, bepalen zij ook wie er daarnaast nog meer geboekt mag worden. “En niet iedereen is welkom. Pommeline heeft het niet zo met Natasja, dus die mag bijvoorbeeld niet mee. En Jolien heeft mij er dan weer liever niet bij”, vervolgt Saartje haar verhaal.

Ook al kan Saartje met iedereen goed opschieten, erg professioneel vindt ze het niet. “We wisten allemaal waar we aan begonnen met Temptation en dat we af en toe met mensen zouden moeten samenwerken die ons wat minder liggen”. Aiii! Er staan ons in ieder geval nog spannende afleveringen te wachten, want het ziet ernaar uit dat de band van Saartje en Herbert toch niet zo hecht is als het lijkt…

Lees ook: Dit is hoe het er écht aan toe gaat in Temptation Island

Bron: HLN.be Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws