Vrouw van ‘Help, Mijn Man is Klusser’-kandidaat reageert op alle ophef

Volgens haar zit het allemaal heel anders in elkaar.

Lees ook

“Help, Mijn Man Is Klusser” heeft de tongen weer aardig losgemaakt. ‘Klushork’ Mees Pruissen werd door zijn extreem ondankbare houding in het programma het gesprek van de dag. Zijn vrouw Femke is op zijn zachtst gezegd woedend op de televisiezender en vertelt dat het allemaal anders in elkaar zit dan op tv overkomt.

Autisme

Volgens haar zou de televisiezender bewust hebben achtergehouden dat haar man autistisch is. “Tijdens de opnames heb ik met presentator John Williams over de mentale toestand van mijn man gesproken. Merkwaardig dat zo’n belangrijk fragment op de snijtafel van het programma is verdwenen. Als het er wel in had gezeten was er niks aan de hand geweest en had Nederland een positiever beeld gehad van mijn man. Nu wordt hij onterecht in een kwaad daglicht gesteld”, vertelt Femke.

Juridische stappen

Ze heeft dan ook het gevoel dat RTL over de rug van haar en haar man kijkcijfers aan het scoren is, iets wat ze hen erg kwalijk neemt. Hoewel ze geen juridische stappen ondernemen, wil ze wel nog iets kwijt. "We zijn nog steeds gelukkig samen. Mees gaat alleen volledig op slot als hij wordt geconfronteerd met een overdosis prikkels. Dat laatste gebeurde toen het klusteam en John bij ons over de vloer kwamen. Toen iedereen weer weg was, keerde de rust terug en had ik mijn oude vertrouwde echtgenoot weer".

Lees ook: Deelneemster 'De Slechtste Chauffeur van Nederland' rijdt dure auto in de prak

Bron: AD Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook