Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Brad Pitt onthult zélf de echte reden van de breuk met Angelina

Hollywood stond op z’n kop toen Brad Pitt en Angelina Jolie hun scheiding aankondigden.

Brad Pitt onthult zélf de echte reden van de breuk met Angelina

Hollywood stond op z’n kop toen Brad Pitt en Angelina Jolie hun scheiding aankondigden. Het duurde niet lang voor er steeds meer sleaze and dirt boven water kwam. Zo werd Brad verdacht van kindermishandeling en dook er een oud schokkend filmpje van Angelina op, waarmee het moddergooien officieel was begonnen. Er werd met geen woord gerept over de reden van de breuk, tot nu. De acteur vertelt nu zelf, voor het eerst, hoe de vork in de steel zit.

Alcohol

De 53-jarige acteur houdt zichzelf verantwoordelijk voor het mislukken van zijn huwelijk, hij geeft toe dat hij te veel alcohol dronk. “Sinds ik van school ben, kon ik me geen dag herinneren dat ik niet aan het zuipen was of een joint rookte. Toen ik mijn gezin stichtte stopte ik met alles, behalve met drank”, zegt Brad in een interview met mannenmagazine GQ. Het afgelopen jaar ging het echter mis: hij werd een alcoholist. “Ik dronk veel te veel. Het werd echt een probleem.” Inmiddels gaat het beter met Brad. De acteur heeft de drank vervangen door sapjes en water en heeft nu naar eigen zeggen de ‘schoonste urine’ van Los Angeles.

Kinderen

Sinds de breuk is Brad wel een stuk eenzamer en is zijn rol als vader compleet veranderd nu zijn kinderen niet meer altijd bij hem zijn. De superster wil nu meer voor hen betekenen. “Altijd als ik druk met werk was, hoorde ik ze niet. Dat moet beter. Ik moet er meer voor ze zijn. Ik moet het laten zien.” Volgens Brad is zijn probleem ook dat hij vaak de verkeerde dingen zegt. “Vaak op het verkeerde moment. Ik probeer om mezelf te verbeteren.” Hij is daarvoor in behandeling, aldus de acteur. “Weet je, ik ben met therapie begonnen. Ik vind het te gek. Ik heb twee therapeuten versleten voordat ik de juiste tegenkwam.”

Bron: Shownieuws, Beeld: Getty