Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld

Grazia's top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Foto: Zo ziet Conchita Wurst er écht uit

Onze "eigen" OG3NE heeft donderdag een plekje weten te bemachtigen in de finale van het Eurovisie Songfestival in Kiev. De afgelopen jaren had het muziekspektakel tal van opvallende verschijningen die het podium bestormden, denk aan creepy groep Lordi, de opvallende paradijsvogel Verka Serduchka, Dustin The Turkey en natuurlijk Conchita Wurst ofwel “de vrouw met de baard”. Heb je je ooit afgevraagd hoe de laatstgenoemde er eigenlijk uitziet zónder lange lokken en baard? Wij gingen op onderzoek uit.

2. De meest bizarre eindexamenklachten tot nu toe

De eindexamens zijn in volle gang! Maar voordat de vlaggen uit mogen, moeten er natuurlijk wel goede cijfers gehaald worden. Het is volgens sommige eindexkandidaten echter bijzonder moeilijk om je te kunnen concentreren met hoestende mensen, tikkende pennen en zweetgeurtjes om je heen. Metro zette de vijf meest opvallende klachten tot nu toe op een rij.

3. Waarom je niet altijd een oproep kunt weigeren op je iPhone scherm

Is het je wel eens opgevallen dat je soms wel en soms niet de keuze krijgt om een oproep op je iPhone scherm te weigeren? Nee, ons dus ook niet. Maar als je er op gaat letten, zul je merken dat het echt waar is. En dan willen we natuurlijk weten: waarom? Business Insider heeft het antwoord voor ons achterhaald.