Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Kendall Jenner onder vuur

Een nieuwe dag, nieuwe ophef over Kendall Jenner. Deze keer is het een fotoshoot voor de Indiase Vogue die lezers in het verkeerde keelgat in geschoten. Kendall prijkt op de cover van het jubileumnummer van het modeblad, dat tien jaar bestaat in India. Lezers van het magazine zijn boos dat voor die speciale gelegenheid niet is gekozen voor een Indiaas model. Het model stond deze maand al twee keer eerder in een slecht daglicht. Ze was één van de sterren die het dramatisch verlopen Fyre Festival promootte, en een campagne voor Pepsi waarin zij de hoofdrol had werd volledig de grond in geboord. De 21-jarige heeft op geen van de relletjes gereageerd.

Ian Somerhalder en Nikki Reed verwachten hun eerste kind

Het acteurskoppel maakte het nieuws zelf bekend op Instagram. "Hallo kleintje, ik ken je, maar alleen omdat ik je voel. Hoe is het mogelijk om al zoveel van iemand te houden?" schreef de Twilight-actrice bij een foto waarop ze met een flinke zwangerschapsbuik te zien is. "Ik weet alleen dat dit het sterkste gevoel is dat ik ooit heb gehad. We kunnen niet wachten je te ontmoeten." Ian en Nikki hielden het nieuws over hun eerste kind lang voor zichzelf. Ian legt in zijn post uit waarom. "Dit is de meest bijzondere tijd in ons leven en we wilden het zo lang mogelijk onder ons drieën houden zodat we konden genieten van deze tijd met elkaar en onze kleine, die zo snel groeit." De twee acteurs zijn drie jaar bij elkaar, en trouwden in april 2015.Paris Jackson het nieuwe gezicht van Calvin Klein

De dochter van de King of Pop wordt het nieuwe gezicht van het modehuis. Volgens de New York Post zal de 19-jarige de komende tijd in campagnes van Calvin Klein te zien zijn en in de couture van het merk verschijnen op rode lopers en andere gala-evenementen. "Met deze deal wordt Paris het gezicht en de belichaming van Calvin Klein", aldus een insider tegen de krant. "De deal wordt zeer binnenkort getekend en is enorm; een zevencijferig getal, vele miljoenen." Paris verscheen afgelopen maandag op het Met Gala als speciale gast van de mode-ontwerper.

Bron: RTL, Beeld: Instagram