Aha! Hierom zagen we nooit een van Kendall’s vriendjes in KUWTK

Kendall had hier namelijk een regel voor bedacht.

De Kardashians hebben de afgelopen jaren al hun wel en wee in Keeping Up with the Kardashians gedeeld. Twintig seizoenen lang zagen we onder andere de boyfriends van Kim, Khloé en Kylie komen en gaan, maar dat gold niet voor Kendall. Haar liefdesleven bleef verdacht stil in de realityserie en we weten nu waarom.

Privéleven

Kendall wilde namelijk bewust haar vriendjes buiten de soap houden. Een producent van de realityshow vertelt nu tegenover BravoTV waarom de KarJenner-telg hier zo stellig over was.

“Kendall had altijd een regel: ze vond dat ze minimaal een jaar met iemand samen moest zijn voordat ze onderdeel van de show zouden kunnen worden. Dat was omdat ze niet altijd weet wat de intenties zijn van mensen die ze ontmoet”, aldus producent Farnaz Farjam. “Dat is waarom we uiteindelijk haar persoonlijke leven uit de serie hebben gehouden.”

Twintig seizoenen

Daarnaast was Kendall natuurlijk nog jong toen de serie begon. Kendall was elf jaar toen het eerste seizoen van start ging. En hoewel we inmiddels twintig seizoenen verder zijn, hebben we Kendall niet in elk van die seizoenen gezien. “Kendall kwam en ging een beetje in de laatste fase. Maar ze was toen op een leeftijd dat je net volwassen wordt en je wat meer bezig bent met wat de buitenwereld over je zegt.” Aha!

Hoe het er nu aan toe gaat in Kendall's liefdesleven? Het topmodel is al een jaar samen met basketballer Devin Brooker. Kendall en Devin werden in april 2020 voor het eerst samen in het openbaar gespot. En met Valentijnsdag dit jaar maakten de twee hun relatie Insta-official. Cute!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws