doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Beste nieuws van de dag: seizoen 18 van KUWTK staat vanaf vandaag op Videoland

Wait, what?! De Kardashians waren blijkbaar een inspiratiebron voor Bridgerton

Deze link hadden we niet meteen gelegd.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kardashians Bridgerton

Behalve dat Kim Kardashian onlangs op Twitter liet weten dat ze obsessed is met de serie Bridgerton, zien we verder weinig overeenkomsten tussen het leven van de Kardashians en dat van de familie Bridgerton. Tot Lady Whistledown aka Nicola Coughlan een confession deed via Twitter.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Groot fan

Het duurde even tot Kim de serie Bridgerton ontdekte, maar toen ze eenmaal begon te bingen kon ze niet meer stoppen. Op Twitter deelde ze geregeld video's van bepaalde scènes uit de serie en was ze stomverbaasd toen het nieuws over de exit van Regé-Jean Page naar buiten werd gebracht.

"Wait!!! What? I'm not ok!!! What is happening!!!?? How can this be?", reageerde Kim op het bericht over het vertrek van de Duke of Hastings uit de Netflix-serie. Aangezien Kim zo meeleefde met de serie, kon actrice Nicola – die de rol van Penelope Featherington op zich nam – niet voor zich houden dat de Kardashians een heuse inspiratiebron waren voor en tijdens de serie.

Bericht op Twitter

Via Twitter stuurde Nicola een bericht over Kim. "Aangezien ze 's werelds nummer één fan van Bridgerton is: weet Kim Kardashian dat de Kardashians een grote inspiratiebron waren voor de Featheringtons – en we het tijdens onze fittings continu over hen hadden? Ik vind dat ze dit moet weten."

Waarna Kim al gauw door het dolle heen was. "Wat?! Ik word gek! Dit bericht werd naar mij doorgestuurd in mijn Bridgerton–groepschat. Kan ik please ooit naar een fitting komen? Het zou mijn leven compleet maken!!! I love you lady W!!!"

Kardashians vs. Bridgerton

Waar de Featheringtons het tijdens hun fitting dan voornamelijk over hadden, was over de gelijkenissen tussen de Kardashians en de ladies van de familie Featherington. Zo beschrijft Nicola in een ander bericht op Twitter dat ze hier een continue discussie over hadden.

"Ik denk dat Prudence en Phillipa op Kourtney en Khloe lijken, omdat ze besties zijn. Pen is een zeer succesvolle zakenvrouw – en ik herinner me ook dat Kim ook een heel goede detective was. So there's that", legt Nicola uit. Enne, we couldn't agree more. Kim Featherington of Penelope Kardashian: wij kijken nu al uit naar de foto gehuld in Bridgerton-japonnen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');