Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

You hate ‘em or you love ‘em

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim & Kanye lanceren kinderkledingcollectie

Eerder liet Kim al weten dat ze met kinderkleding bezig waren, en werd North al in een aantal items gespot. Vrijdag 15.00 uur Amerikaanse tijd zal het stel dan eindelijk de eerste langverwachte collectie lanceren op TheKidsSupply.com. "We hebben lange tijd gewerkt aan TheKidsSupply", laat Kim op Twitter weten. "Ik ben zo enthousiast!"

Kylie Jenner lijkt steeds meer op zus Kim

Kim Kardashian, is it you? De 19-jarige Kylie lijkt in haar laatste Instagram-foto sprekend op haar 36-jarige zus. Niet alleen haar gezicht, ook haar lichaam verandert mee. Volgens zijn er van overtuigd dat ze meer en meer aan zichzelf laat sleutelen om een evenbeeld van Kim te worden.

Kendall Jenner onder vuur na Vogue India cover

Het 21-jarige topmodel schittert op de jubileum-cover van Vogue India, die tien jaar bestaat. Social media gebruikers zijn woedend dat het tijdschrift geen Indiaas model heeft gekozen voor zo'n mijlpaal. Kendall heeft nog niet op de ophef gereageerd.