Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Amanda Beekman zwanger?

Story beweert dat Amanda, de ex van Martijn Krabbé, zwanger is. De 42-jarige en haar man Harrie verloren ruim twee jaar geleden hun dochter Jane na een zwangerschap van 24 weken. Nu lijkt haar kinderwens toch in vervulling te gaan, want ze is naar verluidt 10 weken in verwachting.

Laatste repetitie OG3NE niet vlekkeloos

Morgen is het zover: dan treedt OG3NE op tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Vandaag stonden ze voor de derde keer op het podium voor een repetitie, maar dat ging niet vlekkeloos. "De instart ging fout", geeft Shelley toe. "Maar goed, daar is het de generale voor. Straks gaat dat natuurlijk niet gebeuren."

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op

Annemarie Keijzer deelt foto van groeiende babybuik

Simon Keizer maakte afgelopen december tijdens de 10 Jaar Nick en Simon­-concertreeks bekend dat hij en zijn vrouw Annemarie hun eerste kindje verwachten. Inmiddels zijn we bijna vijf maanden verder en deelt Annemarie de eerste foto van haar groeiende babybump.