Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet het bloemenmeisje van William en Kate's bruiloft er nu uit

Het meisje is flink gegroeid.

Zo ziet het bloemenmeisje van William en Kate's bruiloft er nu uit

Op 29 april 2011 zat de hele wereld aan de buis gekluisterd om William en Kate het ja-woord te zien zeggen. De Britse Royal wedding was misschien wel dé bruiloft van de eeuw en alle genodigden waren vereerd om erbij te mogen zijn... iedereen behalve het bloemenmeisje.

Eer

Het hoorde om dé kus tussen William en Kate te gaan, maar het bloemenmeisje stal de show. Grace van Cutsem had de grote eer om het bloemenmeisje tijdens de Royal Wedding te zijn, maar ze had er eigenlijk helemaal geen zin in. Terwijl de hele wereld in de ban was van de bruiloft, was Grace niet echt onder de indruk.

Chagrijnig

Grace werd in één klap beroemd toen ze met een chagrijnig gezicht op het balkon verscheen. Tja, we kunnen het haar eigenlijk niet kwalijk nemen. Bruiloften zijn nu eenmaal niet zo interessant voor kinderen. Oók niet als het de bruiloft van de eeuw is.

Grote zus

Er is nog één brandende vraag. Hoe gaat het nu met het bloemenmeisje? Grace is inmiddels negen jaar oud, een grote zus van een broertje en is wel iets vrolijker dan tijdens William en Kate's bruiloft. Een heel normaal kind, dus!

Lees ook: Brits hof deelt schattige nieuwe foto van prinses Charlotte

Bron: Beau Monde Beeld: Instagram, ANP