Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw van 453 kilo onherkenbaar na enorm gewichtsverlies

Wauw! Wat ziet ze er goed uit.

Vrouw van 453 kilo onherkenbaar na enorm gewichtsverlies

Ze kon niet nauwelijks op haar eigen benen staan, laat staan dat ze stukjes kon lopen. Mayra Rosales leefde door haar gewicht een lange tijd gevangenis en was dan ook afhankelijk van alles en iedereen. Naast dat ze haar bed niet uit kon komen, kon ze zichzelf ook niet douchen en kwam de zorg volledig op anderen terecht. Toen de teller op een gegeven moment op 453 kilo kwam te staan, was het tijd voor verandering.

Operaties

Mayra besloot de knop volledig om te zetten en maakte het haar missie om flink te gaan afvallen. Omdat ze zelf niet meer kon bewegen, was een een maag-bypass operatie erg noodzakelijk. De vrouw werd door maar liefst 12 man naar de operatiekamer getild, waar het begin van de strijd tegen de kilo's werd gemaakt. De hoognodige kilo's vlogen eraf, maar daarmee was het nog niet gedaan. Serieuze lichaamsbeweging en gezonde voeding zorgden ervoor dat Mayra er steeds gezonder uit kwam te zien.

Inmiddels is ze een aantal operaties en een totale verandering in haar levensstijl verder, en is ze vandaag de dag niet meer te herkennen. Bekijk *HIER* de foto's.

Lees ook: Onherkenbaar: Vrouw valt bijna de helft van haar gewicht af

Bron: Ongelooflijk Beeld: iStock