Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

13 jaar later: Klaartje en Nicky van het Junior Songfestival

De jonge meisjes zijn inmiddels twee prachtige volwassen vrouwen.

13 jaar later: Klaartje en Nicky van het Junior Songfestival

Voor Nederland uberhaupt ooit nog van de meiden van O'G3NE had gehoord, wisten de vrolijke Klaartje Meulemeesters en Nicky Bruyn in 2004 met hun nummer ‘Hij is een Kei’ het Junior Songfestival te winnen. De dames zijn inmiddels 23 en 22 jaar oud en dus flink veranderd. Hoe zien de twee meiden er nu, 13 jaar later, uit?

Stilte

De twee meiden zetten met hun ietwat gekke act en opvallende kledingkeuze de hele tent op zijn kop, toen ze tijdens de finale hun energieke nummer ten gehore brachten. Het zangduo vertegenwoordigde ons land twee maanden later nog tijdens het Junior Eurovisiesongfestival, maar daarna werd het verdacht stil rond de kindsterretjes.

Zangcarrière

De meiden hebben naar verluidt hun zangcarrière stopgezet en daarmee ook hun carrière als Klaartje & Nicky beëindigd. Klaartje zou inmiddels bij een orthodontistenpraktijk werken en Nicky zou in de reclamewereld terecht zijn gekomen, zo meldt een songfestivalfan via Wiwibloggs. Benieuwd hoe de knappe meiden er nu uitzien? Bekijk de foto's dan hieronder!

Lees ook: OG3NE krijgt dag voor de finale meest bijzondere verrassing ooit

Beeld: Facebook, ANP