Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Grazia's top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Chantal Janzen reageert voor het eerst op zwangerschapsgeruchten

Chantal Janzen brak deze week het internet met een foto die ze deelde op Instagram. ‘Hello Baby’, viel er te lezen in gouden ballonletters, waarna de presentatrice een stortvloed aan reacties en felicitaties kreeg. Volgers en fans dachten meteen dat Chantal in blijde verwachting was, toch bleek niets minder waar.“Het stomme is, dat ding hing in het kinderdagverblijf op de muur en ik dacht: ‘O, ja dat gaan we posten’en toen dacht ik daarna: ‘O…’ En mijn man is daar totaal verkeerd mee om gegaan.

2. Donny Roelvink sleept acteerklus in de wacht

Donny Roelvink slaat een heel nieuwe weg in. Het broertje van Dave liet eerder deze week in zijn interview met Concentrate doorschemeren dat hij een acteercarrière ambieert. Die droom lijkt hij te verwezenlijken, want op Instagram teaste hij zijn volgers met zijn nieuwste project. De 19-jarige is dit najaar te zien in de film Misfit.

3. De dramatische waarheid achter RTL-programma 'Verminkt'

Afgelopen dinsdag startte het nieuwe seizoen van het RTL-programma Verminkt, waarbij maar liefst 900.000 mensen aan de buis gekluisterd zaten. Ook dit keer waren de verhalen aangrijpend, al blijkt het echte drama niet rondom de deelnemers. De vaste plastisch chirurg van het programma, Paris Melis, is namelijk al maanden geleden overleden.