Vrouw eet één jaar veganistisch, dit is wat er gebeurde

Bij het zien van de resultaten, is het wel heel aantrekkelijk om het ook eens uit te proberen.

Lees ook

Van vegetarisme heeft iedereen ooit wel eens gehoord, maar de laatste jaren wordt ook het veganisme steeds populairder. Een gedragsprincipe waarbij je niets wat dierlijk, dus naast vlees en vis ook geen zuivel en dergelijke, eet. De Koreaanse Jee Nee probeerde het een jaar uit. En bij het zien van de resultaten, is het wel heel aantrekkelijk om het ook eens uit te proberen.

Eetpatroon

Hoewel er vaak nog gedacht wordt dat veganisme erg moeilijk is, bewijzen steeds meer veganisten dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Er zijn genoeg dingen die je namelijk wel gewoon mag eten. Jee Nee begon een jaar geleden met een veganistische levensstijl, waarbij ze dingen als vlees, eieren en honey volledig uit haar eetpatroon schrapte.

Gewichtsverlies

Haar levensstijl vol fruit, groenten en andere gezonde voeding wierp duidelijk zijn vruchten af. Naast dat haar huid er steeds beter uit kwam te zien en ze zich veel energieker voelde, viel ze ook bijna 20 kilo af. “Het leuke is ook nog dat afvallen niet eens mijn doel was”. Volgens Jee Nee is het de beste beslissing die ze ooit heeft genomen, al raadt ze het niet iedereen aan.

“Als je er niet helemaal klaar voor bent, is het niet handig om je hele levensstijl volledig om te gooien. Je kan ook één veganistisch recept per dag eten of één veganistische dag in de week houden”.

Lees ook: Vrouw volgt veganistisch dieet voor vermindering acne

Bron: PopSugar Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook