Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

You hate ‘em or you love ‘em

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kris Jenner als draagmoeder?

Dat Kim Kardashian dolbij is met het feit dat ze uit een groot gezin komt, weet je inmiddels. Ook houdt ze het niet geheim dat ze haar eigen kinderen het liefst evenveel broertjes of zusjes geeft. Maar helaas zijn haar twee zwangerschappen niet zo vlekkeloos verlopen. Toch sluit ze het nemen van nog meer kinderen niet uit. In de laatste aflevering van Keeping up with the Kardashians biedt momager Kris zich aan als draagmoeder. Maar ook Kourtney laat weten dat ze klaarstaat om met alle liefde de kinderen van rapper Kanye West en queen Kim te dragen.

Nieuwe Kendall + Kylie collectie gelanceerd

Kendall en Kylie mogen dan wel de twee jongste zussen zijn, je kan zien dat ze veel geleerd hebben van hun ondernemende Kardashian zussen. Gisteren is de nieuwe collectie Kendall+Kylie Drop Two gelanceerd. De collectie bestaat uit kledingstukken die de zusjes Jenner zelf ook dragen en eerder gepost hebben op Instagram. Deze keer heeft de lijn een extra verrassing voor de fans. Op een aantal kledingstukken staat er een telefoonnummer genoteerd. Niet een random nummer. Als je belt kan je een voicemail inspreken voor Kendall of Kylie, maar je kan ook gepranked worden door de meiden. Zo hebben ze voor de gein de stem van Kylie laten inspreken die 'Hello' zegt, maar uiteindelijk toch een voicemail blijkt te zijn.

Bron: Twitter Beeld: Twitter, Instagram