Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren?

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 24 t/m 30 mei 2017? Lees mee!

RAM 21 maart - 20 april

Hoe lekker zou het zijn om een Gigi Ravelli’tje te pullen? Dat er een man in je leven verschijnt die zegt: stop maar met werken schatje, ik regel het verder wel voor je – en o ja, hier heb je m’n creditcard. Lekker blijven dromen, Ram. En vooral: doorwerken. De hele dag shoppen gaat ook vervelen. Na een maand. Of zes.

STIER 21 april - 21 mei

Oké. Nu je eenmaal dat plan hebt gemaakt om volgend jaar een marathon te lopen/triatlon te voltooien/berg te beklimmen, wordt het tijd voor actie. Stap één: laat het plan niet alleen in je hoofd bestaan, deel het met de wereld. Op Facebook, Instagram, WhatsApp – overal. Zie het maar als een stok achter de deur.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni

Tweeling, je probeert het nu al maanden allemaal zelf uit te vogelen. En dat gaat niet heel soepel. Wat dacht je ervan om eens op zoek te gaan naar iemand die meer ervaring heeft dan jij in je werk, om advies te vragen? En nu je toch bezig bent: misschien slim om daar elke maand koffie mee te drinken?

KREEFT 22 juni - 22 juli

Je krijgt deze week op een van je socialmedia-accounts een contactverzoek van iemand die je al héél lang uit het oog verloren was. In al je enthousiasme wil je eigenlijk niets liever dan een keer bijkletsen. Doe rustig aan. Sommige mensen willen je na al die tijd liever gewoon op een digitale afstand volgen.

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Jij en je lief, dat is als Ben & Jerry’s: hartstikke leuk onafhankelijk van elkaar, maar samen zijn jullie nóg geweldiger. Toch? Of eh... je hoeft je niet schuldig te voelen als je af en toe als onafhankelijk karamelchocolaatje iets wil ondernemen, je hoeft je chunky monkey niet overal mee naartoe te slepen. Dat is soms gewoon veel te plakkerig.

MAAGD 24 augustus - 23 september

Jouw mantra in geval van nood: doe wat Rihanna zou doen. Maar daardoor beland je deze week wel in een ietwat surrealistische situatie. Kin omhoog en doen of het allemaal de normaalste zaak van de wereld is – hoe ongemakkelijk je je misschien ook voelt. Want je weet: RiRi herself zou hartstikke trots op je zijn.

WEEGSCHAAL 23september - 22 oktober

Je zit niet zo lekker in je vel. Maar wees eens eerlijk: heb je ook daadwerkelijk geprobeerd om jezelf een boost te geven? Nee, hè? De hoogste tijd dus om eindelijk die spanning uit je rug te laten masseren of je wenkbrauwen bij te laten werken door iemand die er verstand van heeft. Soms zit het ’m in de kleine dingen.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Als een wild plan al tijden in je hoofd zit, waarom zou je er dan geen werk van maken? Tuurlijk, doodeng om voor jezelf te beginnen, maar weet je wat nog enger is? Iemand worden die niet geprobeerd heeft haar dromen te verwezenlijken. Ja, denk daar maar eens over na. En schrijf daarna je bedrijf in bij de KvK.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

Je kan nog geen broccoli van een bloemkool onderscheiden, maar het roer moet om: gezond eten is je nieuwe credo. Misschien is het handig om geleidelijk om te schakelen? Nu eet je alleen maar vaker pizza dan je al deed, omdat je elke keer de gezonde recepten die je hebt uitgezocht verprutst in de keuken.

STEENBOK 22 december - 20 januari

Een goede vriendin heeft zich in een Tinder-avontuur gestort waar haar vertrouwen in de goedheid van de mens een kleine knauw van heeft opgelopen. En ze doet er lekker dramatisch over. Geef haar de reality check die ze nodig heeft: ze heeft zichzelf niet naar de afgrond geswipet, ze had wat minder naïef in de liefde moeten zijn.

WATERMAN 21 januari - 19 februari

Als je iedere ochtend je bed uit stapt en meteen het gevoel hebt dat alweer achter de feiten aanloopt, dan gaat er iets niet helemaal lekker. Een overvolle agenda is een rechtstreekse aanslag op de ruimte in je hoofd. Natuurlijk kun je stappen maken als het op ‘beter plannen’ aankomt. Maar er zijn grenzen. Trek ze.

VISSEN 20 februari - 20 maart

Je haar heeft geen beste week, en je pogingen er iets van te maken, leiden tot nog veel desastreuzere hairdo’s. Gewoon in een knotje stoppen, en volgende week herkansen. Als je er nu gefrustreerd de schaar in zet of een kleur tegenaan gooit, zijn de gevolgen niet te overzien. Daar is je haar je te dierbaar voor, toch?