Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian deelt nooit eerder vertoonde trouwfoto

Kim Kardashian en Kanye West vierden afgelopen woensdag hun derde trouwjubileum. Hoewel er vaak genoeg geruchten de ronde doen dat de liefde tussen Kimye is bekoeld, lijkt niets minder waar. Kim postte een zoete plaat van haar en haar man op Instagram. 3 down, a lifetime to go..., leest het bijschrift. Ook op haar website blikt ze terug op haar grote dag én deelt ze nog nooit eerder vertoonde foto’s van haar bruiloft. Benieuwd? Bekijk ze HIER

3 down, a lifetime to go...❤️

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Scott Disick weer intiem gespot met ex

Kourtney wie? Bella wie? Scott is weer – voor eventjes – terug bij zijn ex, Chloé Bartoli. Op exclusieve foto’s (klik) in handen van Daily Mail is te zien hoe de twee tortelduifjes intiem gefotografeerd werden in een zwembad in Cannes. Chloé en Scott werden twee jaar geleden voor het eerst aan elkaar gelinkt, Scott zou Kourtney hebben bedrogen met de stylist.

Kylie Jenner brengt nieuwe kleuren lipkits uit

La Jenner zit niet bij de pakken neer, na de breuk met rapper Tyga. Zo wordt ze inmiddels gelinkt aan rapper Travis Scott en werkt ze keihard aan haar Kylie Cosmetics imperium. Deze week onthulde ze weer een drietal zomerkleuren met een velvet finish; Grape Soda – een lilapaarse kleur; Poison Berry – een bordeaux rode kleur; en Strawberry Cream – een felroze kleur. Bekijk ze hieronder. Welke is jouw favoriet?

beautiful pic by @trendmood1 😍 available now ...

Een bericht gedeeld door Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) op

Bron: People, Beeld: Instagram