Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Scott Disick voor de zoveelste keer gespot met andere vrouw

Scott is op dit moment in Cannes en lijkt maar niet genoeg te krijgen van al dat vrouwelijk schoon om zich heen. Terwijl de moeder van zijn drie kinderen zich ondertussen vermaakt met Younes Bendjima, lijkt Scott zijn zinnen nou niet bepaald op één persoon te hebben gezet. Na Bella Thorne, zijn ex-vriendin Chloé Bartoli en twee andere vrouwen, vond de realityster het weer tijd voor een nieuwe aanwinst. De 34-jarige werd gisteren zoenend gespot op met een mysterieuze blondine bij zijn luxe villa, terwijl er van zijn vorige flings geen spoor meer te bekennen was.

Kourtney neemt drastische beslissing

Kourtney Kardashian heeft een drastische beslissing genomen. Scott Disick mag zijn kinderen de komende tijd namelijk niet meer zien. De ex-man van de realityster bracht de afgelopen dagen door in het zonnige Cannes en maakte het daar erg bont als het gaat om feesten en vrouwen. In totaal sloeg hij er maar liefst 5 aan de haak.

Toch is dat volgens de brunette niet de enige reden van haar beslissing. Kourtney is van mening dat Scott weer alcohol- en drugsproblemen heeft.

Bron: HollywoodLife, Beeld: