Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Nieuwe liefde voor Raffaëla Paton!

Zes maanden geleden maakte Raffaëla bekend te gaan trouwen met collega Ray Dekker. Nu schrijft ze op Facebook met woorden van André Hazes dat haar nieuwe vriend Bart van der Bruggen haar gelukkig maakt.

Patricia Paay reageert op Beslaglegging woning

Patricia Paay vindt het “belachelijk” dat de Belastingdienst beslag heeft laten leggen op haar huis dat vandaag in de verkoop is gegaan. Ze zou volgens media de afgelopen jaren geen of te weinig belasting hebben betaald. De beslaglegging kwam dan ook als grote verrassing voor la Paay. "Ik wist van niks", vertelt ze. "Dat beslag is belachelijk en ga ik eraf laten halen." Ze zou er al eerder contact over hebben gehad met de Belastingdienst. "Het klopt dat ik ze nog geld verschuldigd ben. Ik heb ook gezegd: als ik moet betalen, betaal ik wel, maar dat kan ik nu even niet." Volgens haar komt de schuld door een fout in het verleden. "Het is door een heel raar iets gekomen. Het was geld dat Adam nog kreeg en dat hebben ze naar mij overgemaakt. Daar zijn ze te lang mee doorgegaan en nu moet ik het terugbetalen."

Gouden Kooi-ster wordt vader

Voormalig Utopia-deelneemster Robin Bottemanne en Huub van Ballegooy, bekend van het reality-programma De Gouden Kooi, zijn in de zevende hemel. Ze verwachten hun eerste kindje samen!