Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Viral: Moeder van drie showt haar 'imperfecte' lichaam

You go girl!

Viral: Moeder van drie showt haar 'imperfecte' lichaam

Rachel Hollis is een getrouwde vrouw én moeder van drie prachtige kinderen. Hier is ze ontzettend trots op, maar kinderen krijgen verandert natuurlijk wel je lichaam. Om andere vrouwen een hart onder het riem te steken, besloot Rachel een bikini-foto, waarop al haar 'imperfecties' te zien zijn, de wereld in te sturen.

Bikini body

Na het constant zien van net bevallen celebs die na een week alweer in shape zijn, wilde Rachel het over een heel andere boeg gooien. Op vakantie in Mexico maakte ze daarom een foto op het strand van zichzelf en postte deze op internet. Niet wetende dat de foto al snel de hele wereld rond zou gaan als inspiratie voor andere vrouwen. "Ik heb striae en ik draag een bikini. Ik heb altijd een buikje, omdat ik zwanger ben geweest van drie enorme baby's en ik draag een bikini. Mijn navel is verplaatst... (Ik wist niet eens dat dit mogelijk was!) en ik draag een bikini."

Rachel wil duidelijk maken dat 'normale' vrouwen, die geen personal trainers hebben, zich nergens voor hoeven te schamen. Want ook met buikje, vetrol of groeistrepen ben je nog steeds prachtig.

Lees ook: Zoontje Kate Hudson lijkt sprekend op zijn moeder

Beeld: Facebook