Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vakantiefoto van vriendinnen gaat viral, maar het is niet wat je denkt

Het komt niet per se door de meisjes zelf, maar meer om wat er op de achtergrond aan de hand is.

Vakantiefoto van vriendinnen gaat viral, maar het is niet wat je denkt

De zomervakantie laat niet heel lang meer op zich wachten, maar voor sommigen onder ons is de vakantie al in volle gang. Een groep vriendinnen postte een foto op het social media-kanaal Imgur, die binnen een dag al bijna een half miljoen likes kreeg. En dat komt niet per se door de meisjes zelf, maar meer door wat er op de achtergrond aan de hand is.

Achterwerk

Hoewel de foto van de meiden viral gaat om hele andere reden, hebben veel mensen ook wat te zeggen over het meisje aan de linkerkant. “Ik word de hele tijd afgeleid door dat ene achterwerk” en “Die griet breekt bijna haar rug om het te laten zien” zijn slechts een greep uit de vele reacties.

Mysterie

Toch viel er na een tijdje ook iets anders op, want ook op de achtergrond is er van alles aan de hand. De mensen op de achtergrond hebben namelijk ook allemaal één ding gemeen, waardoor mensen nog nieuwsgierig worden naar de persoon van wie de meiden zijn hoofd hebben weggeknipt. “Hij moet bekend zijn of superknap dat die dames allemaal met hem op de foto willen”, luidt dan ook één van de reacties. Hoe je het ook went of keert, de foto is en blijft hilarisch!

Benieuwd naar de foto? Bekijk ‘em dan *HIER*.

Lees ook: Meisje gaat viral door optische illusie

Bron: HLN.be Beeld: iStock