Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Razend populaire plak-bh zorgt voor nare verwondingen

De plak-bh is minder onschuldig dan ie lijkt...

Razend populaire plak-bh zorgt voor nare verwondingen

Het is een van de trends die Instagram de afgelopen tijd overnam: de Sneaky Vaunt. De stevige plakbh zorgt er niet alleen voor dat jij al je zomerse kledingstukken (inclusief dat topje met die hele lage rug) kunt dragen, maar geeft ook nog eens een sexy decolleté. Toch is ie niet zo onschuldig als het lijkt...

'Musthave voor de zomer'

De Sneaky Vaunt plakt zich als het ware vast aan je huid - tepels niet meegerekend - en blijft stevig zitten. In het middenstuk kun je aan een koordje trekken en daarmee tover je vanzelf een decolleté. Daarnaast zou de plak-bh ook perfect zitten bij vrouwen met een vollere buste. Amber Rose, Blac Chyna en Holly Hagan zijn dan ook groot fan.

Niet zo onschuldig

De plak-bh leek dé musthave voor deze zomer, maar niets blijkt minder waar. Op social media gaan namelijk foto's rond, waarop te zien is dat je ook nare verwondingen aan de Sneaky Vaunt kunt overhouden. Zo deelde een vrouw genaamd Emily een naar filmpje via haar Instagram, waarop te zien is dat ze er flinke bloeduitstortingen aan overhield. Daarmee wil ze andere vrouwen waarschuwen.

Lees ook:

Bron: Girlfriend Magazine, Beeld: Instagram