Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Steward onthult de vreemdste vragen van passagiers in het vliegtuig

"Kun je de motoren afzetten, ze maken te veel lawaai"... En dat is nog maar het begin!

Steward onthult de vreemdste vragen van passagiers in het vliegtuig

Dan Air’ heeft al heel wat uurtjes doorgebracht in de lucht en weet als geen ander hoe het eraan toegaat tijdens een vlucht. Zo onthult de steward op zijn blog Confessions Of A Trolley Dolly dat sommige pasagiers wel hele vreemde vragen stellen. "Er werd me tijdens mijn opleiding gezegd dat passagiers hun verstand thuislaten." Niets bleek minder waar bij sommige reizigers!

Turbulentie

"Tijdens een beetje turbulentie had een passagier een prangende vraag. Ze vroeg of ze een kopje warme chocolademelk kon bestellen." Dan vertelde de vrouw dat dat nu onmogelijk was aangezien het vliegtuig hevig heen en weer schudde vanwege de turbulentie. "Ze begreep het niet en vroeg dan maar een kopje thee”, schrijft hij op zijn site.

Raampje open?

Maar dat is slechts het begin als het gaat om vreemde vragen... Zo was een andere passagier benieuwd waarom het zo fris was in het vliegtuig. "Staat er een raam open?", vroeg een reiziger bloedserieus. Een andere passagier vond het uitzicht een tikkeltje vreemd. “Staan we stil? Ik zie al vier uur hetzelfde meer!” Dat 'meer' was de Atlantische Oceaan."

Lawaai

"Één passagier werkte Dan flink op de zenuwen met al zijn vragen tijdens een vlucht van amper twee uur. "Ik wil water met een kleine hoeveelheid calorieën. Ik wil zoetstof in mijn latte, geen suiker. Waar is mijn selderijstengel om in mijn Bloody Mary te roeren? Kun je de motoren afzetten, ze maken te veel lawaai".

Mile high club

"Een man wilde dolgraag deel uitmaken van de befaamde mile high club en vroeg me of hij zichzelf mocht gaan bevredigen in het toilet."

Nog veel meer

Tot slot maakt de steward nog een kleine opsomming met vreemde, korte vragen die passagiers hem stelden. Zo waren er passagiers die hem vroegen of het vliegtuig kon keren om iets op te halen op de luchthaven en vroeg een man of Dan de deur even kon openen omdat hij het liefst buiten wilde plassen. Tja....

Lees ook: Meisjes worden geweigerd met legging in vliegtuig, sterren reageren

Bron: Nieuwsblad, Beeld: Istock