Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De grootste cliché-foto's op vakantie

Wil je origineel zijn?

De grootste cliché-foto's op vakantie

Het is weer de mooiste tijd van het jaar: vakantie. Het zonnetje schrijnt, het is tijd om je koffer te vullen en naar bestemming af te reizen. Als je weer thuis bent, vul je je Instagram met vakantiefoto's. Maar wil je een beetje origineel zijn? Sla deze cliché kiekjes dan over.

1. Selfie We houden stiekem allemaal van selfies maken, maar laten we eerlijk zijn: een strand-selfie, selfie met mooi uitzicht en elke andere selfie is eigenlijk not done.

2. Duckface Als je de duckface nog doet, stop daar dan héél snel mee.

3. In het zand De grappenmakers vinden het hilarisch om begraven te worden in het zand en hier dan vervolgens een foto van te maken, maar eigenlijk is het helemaal niet zo grappig. Want iedereen doet het al.

4. Hotdog legs Ze waren een trend, vorig jaar. Nu niet meer.

5. De Eiffeltoren Is jouw bestemming Parijs? Dan is een foto met de Eiffeltoren écht een cliché. Maar stiekem is het ook heel erg leuk, dus vooruit, deze nemen we niet heel serieus.

6. Voeten in het zand Het lijkt zo'n leuk plaatje. Maar voeten zijn vies! Jouw vrienden willen niet naar jouw voeten staren, bleh.

7. Alles wat mooi is "Oehhh wat mooi! Ga daar is bij staan dan maak ik even een foto." Nee dus. Niet alles hoeft op de foto.

8. De parasol Ja, geinig hé die parasols op het strand? Maar ook die zijn een cliché.

Lees ook: 7 x De grootste ergernissen op vakantie

Beeld: Sanoma