Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tweeling van Disney film Double Teamed na 15 jaar

Hoe kan dit?

Tweeling van Disney film Double Teamed na 15 jaar

De jaren verstrijken en de rimpels nemen toe; dat hoort nou eenmaal bij het verouderingsproces. Tenmiste... Actrices Annie McElwain en Poppi Monroe die we kennen van de Disney film Double Teamed lijken na 15 jaar geen spat veranderd.

Double Teamed

Geheugenopfrisser nodig? De Disney film is gebasseerd op een waargebeurd verhaal. De tweeling Heidi en Heather Burge waren WNBA spelers die worstelden met een fanatieke vader die de meiden naar een andere school wilde brengen; voor betere kansen en om een sportbeurs voor elkaar te krijgen. Klik hier voor de foto van de Burge tweeling.

15 jaar later

Dit jaar bestaat de Disney film 15 jaar en halen we een kiekje uit de oude doos. Maar als je de foto uit 2002 naast recente foto's van Annie en Poppi plaats, lijken de dames geen haar veranderd!

Beiden zijn gestopt met acteren en hebben Hollywood achter hun te laten. Zo is Annie een felbegeerde fotografe geworden die onder andere de trouwfoto's van Chrissy Teigen en hubby John Legend heeft geschoten en heeft Poppi haar passie voor wijn gevolgd.

I voted, did you? 🇺🇸#obligatoryvotedstickerselfie #voted #idontknowwhyididntsmilecauseimactuallyhappy

A post shared by Annie McElwain Ainsley (@anniemcelwain) on

Bron: BuzzFeed Beel: instagram, iStock

Lees ook: Zien: zusjes Jamie en Britney Spears lijken sprekend op elkaar