Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Urban Decay NAKED lanceert nieuwe oogschaduw palette

WAUW!

Urban Decay NAKED lanceert nieuwe oogschaduw palette

Hot stuff is coming.. Twee jaar na de laatste lancering van een nieuwe Naked palette, is cosmeticalijn Urban Decay terug met een palette en het belooft nu al dé beauty-musthave van het jaar te worden.

Hot news!

Urban Decay Naked heeft de afgelopen jaren de harten van menig beauty lover veroverd. Sinds de opkomst van het merk in de beauty scene in 2010 behoren de Naked paletten tot de best verkochte items.

Geloof het of niet, de laatste Naked palette was alweer in juli 2015 - de Naked Smokey. Sindsdien werd de Naked lijn wel uitgebreid met highlighters, contouring kits en basic palettes, maar geen nieuwe 12-delige eyeshadow palette. Des te groter was de vreugde toen deze week bekend werd gemaakt dat er een nieuwe op komst is.

No. 5

Urban Decay lanceert haar vijfde Naked patette: De Urban Decay Naked Heat Palette. Wat je kunt verwachten? Maar liefst twaalf verschillende warme kleuren; eigenlijk alle trendy kleuren die Instagram de afgelopen tijd hebben veroverd, zoals koper en oranje. Daarnaast verschijnen er een limited-edition mini collectie, drie vice lipsticks én twee oogpotloden in de Heat collectie.

Caution: contents in palette are HOT 🔥#NakedHeat #UDNaked

A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

Bron: Glamour UK Beeld: Instagram, Twitter, iStock