Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó ziet de 9-jarige dochter van Halle Berry eruit

Zo ziet Nahla Audry, de prachtige dochter van Halle Berry, er nu uit.

Zó ziet de 9-jarige dochter van Halle Berry eruit

Wanneer je het internet afstruint, zul je weinig foto's van Halle Berry's kinderen tegenkomen. Zo doet ze al vanaf de geboorte van haar eerste kind haar uiterste best om haar kroost uit de spotlights te houden. Toch vangen we af en toe dan toch een glimp op van haar kinderen en deze keer is het van Halle's 9-jarige dochter Nahla Aubry.

No pictures please

Zelf plaatst ze dan ook alleen maar foto's van de achterkant van haar kinderen op Instagram. Aan deze foto's te zien, valt de appel niet ver van de boom en heeft de krullenbol niet alleen veel weg van haar moeder, maar ook van haar vader, het Canadese model Gabriel Aubry. Benieuwd? Je ziet het HIER, HIER, HIER en HIER

Zwangerschapsgeruchten

Dat Halle Berry trending topic was de laatste paar dagen, komt door het gerucht dat ze opnieuw zwanger zou zijn. Zo verscheen de 50-jarige actrice afgelopen week in een strak jurkje, waarin haar 'buikje' goed te zien was. Meteen werd ervan uitgegaan dat Halle opnieuw zwanger zou zijn. Zelf gaf ze aan dat ze steak en patatjes had gegeten. Tja, dat kan natuurlijk ook nog.

Lees ook: Zo zag Ian Somerhalder er vroeger uit

Beeld: Instagram, Getty Images