Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptation Islands Rosanna haalt keihard uit naar Ex On The Beach-ster

Ook Temptation Islands Rosanna is niet erg over hem te spreken, zo laat ze weten op Instagram.

Temptation Islands Rosanna haalt keihard uit naar Ex On The Beach-ster

Aflevering vier van Ex On The Beach Double Dutch werd afgelopen week uitgezonden. Shelby’s ex Simo maakte hierin zijn opwachting en hij viel niet bij iedereen in de smaak. Niet alleen bij zijn huisgenoten, ook Temptation Islands Rosanna is niet erg over hem te spreken, zo laat ze weten op Instagram.

Rosanna vs. Simo

Rosanna reageert op een foto waarop Ex On The Beach-sterren Jeffrey en Simo te zien zijn. "Die gast naast jou is zo'n kwal. Ik moet gewoon kotsen als ik hem zie.” En daarmee is de Instagram beef officieel van start gegaan. Simo reageert gevat op de post van Rosanna: "Pas je op dat je niet stikt?". Rosanna laat het er niet bij: "Als ik daar op dat eiland had gezeten, had ik hem serieus VERMOORD!"

Rosanna vs. Simo vs. Yoshi

Ook Ex On The Beach-kandidaat Yoshi mengt zich in het gesprek."Ik denk dat er van jou ook wel meerdere mensen hebben moeten kotsen. Als je zelf aan zo'n programma hebt meegedaan, zou je toch twee keer moeten nadenken voor je zo reageert". Rosanna lijkt het nu helemaal gehad te hebben met de kandidaten van het spraakmakende MTV-programma. "Man, je bent zo irritant. Je bemoeit je overal mee. Daarom ben jij altijd de lul op tv." Yoshi deelt nog een laatste sneer op uit naar Rosanna op Instagram door te zeggen dat ze nooit wat had bereikt zonder haar deelname aan Temptation Island en dat hij hoopt dat ze wat zinnigs gaat doen met haar tijd in plaats van te reageren op foto's van kandidaten uit Ex On The Beach. Ouch!

Bron: RTL, Beeld: Instagram, iStockphoto