Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Een bijzonder familiemoment voor Yolanthe

De brunette is te zien op een zoet familieportret met al haar broers en zussen. Xavier Cabau van Kasbergen junior die het kiekje vandaag deelt via Instagram. De foto maakt deel uit van een interview in Talkies Magazine, zo laat Yo weten op Instagram. Ook vertelt ze erg trots te zijn op haar familieband. “Mijn moeder zegt altijd dat ik de familie bij elkaar houd. Ik hou niet van ruzie en wil altijd dat dingen snel opgelost worden. Voor mijn broertjes en zusjes heb ik altijd een verzorgde rol gehad.''

Yolanthe heeft zeven broers en zussen en nog vijf halfbroers en -zussen uit het tweede huwelijk van haar vader Xavier. Aan de fotoshoot werkten Nathalie (40), Deborah (39), Kalin (38), Christian (36), Rebecca (33), Yolanthe (32), Xavi (30), Xelly (29), Marina (24), Ada (23), Lluna (20), Xavier (18) en Cochise (14) mee.

Adam zkt Eva VIPS-ster heeft nieuwe vriend

Donderdagavond was Chaira Borderslee nog in de wolken met haar ‘Adam’ Ruben, maar in reallife is de musicalster tot over haar over verliefd op Marnix, liet ze vrijdag weten aan Privé VNDG. “Vorige week is dat zo gebeurd. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden in het echte leven en dat is precies wat ik had gewenst.” Ze omschrijft Marnix als “groot, lang, blond en blauwe ogen”. “Wij hadden allebei zoiets van: wij hebben elkaar gevonden, wij zijn elkaars soulmate.” Chaira liet er dan ook geen gras over groeien en woont al samen met haar nieuwe liefde. “En het voelt als altijd. Dat is heel bijzonder.”

In de vorige aflevering van Adam zkt Eva VIPS was te zien dat ze head over heels was op Ruben. “Dat is twee maanden geleden opgenomen, en in die twee maanden is veel gebeurd.” Na de opnames zagen Chaira en Ruben elkaar twee keer. “Op een gegeven moment merk je dat je levens verder gaan en dat hebben we ook zo gelaten. In het echte leven zien wij elkaar niet, we hebben geen contact met elkaar.”

Lil’ Kleine opent frietzaak

Lil’ Kleine slaat een heel andere weg in. De 22-jarige opent binnenkort een eigen frietzaak op het Rembrandtplein in Amsterdam. “Het wordt de beste frietzaak van Nederland”, aldus de rapper. “Het is gouden business. De tent is bijna open. De Belg, op het Rembrandtplein. Ik doe het samen met mijn aller-aller- allerbeste vriend. De zaak was van zijn vader, maar die is helaas onlangs overleden. Maar de zaak bestaat nog. Hij wordt nu helemaal verbouwd en ook ik koppel mijn naam er aan.” Ook gaat zelf af en toe achter de frituur staan. Maarre, we vragen het ons toch nog steeds af: worden de frietjes dan ook 4x duurder?

Bron: Telegraaf, RTL, Beeld: RTL, YouTube