Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Grazia's top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1.Duitsland maakt zich zorgen om Sylvie Meis

Duitsland maakt zich zorgen om Sylvie Meis. Ze zou het volgens het Duitse blad Closer zou de drukte bijna niet meer aan kunnen. Het moederschap, tv-werk, het huwelijk dat op komst is en haar lingerielijn zouden ervoor zorgen dat Sylvie uitgeput is.

2. Sharita uit Hotter Than My Daughter reageert op uitzending

Donderdagavond raakten de kijkers thuis niet uitgepraat over de opvallende verschijning, Sharita Sukdeo, uit Hotter than my daughter. Niet alleen om haar uiterlijk was veel te doen, ook haar one liners (lees: “Liefde bestaat niet’’ en “Neukertjes komen, neukertjes gaan”) maakten de kijkers aan het lachen. De 45-jarige eigenaresse van café De Peper kreeg aan het einde van de aflevering een heuse make-over. Toch was Sharita niet erg te spreken over haar transformatie.

3.Gaat deze The Voice finalist het internationaal maken?

The Voice-finalist Vinchenzo Tahapary gaat het volgens Ali B niet alleen in Nederland maken, maar ook internationaal. In RTL Late Night vertelt de rapper dat hij al contact heeft gehad met Amerikanen die voor Rihanna en Drake hebben geschreven.