Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw (70) reageert voor het eerst na body-shaming door Playboy-model

Het Playboy-model maakte stiekem een foto van een naakte vrouw in de kleedkamer van de sportschool en deelde die met al haar volgers via Snapchat

Vrouw (70) reageert voor het eerst na body-shaming door Playboy-model

In july beging Dani Mathers een grote fout. Het Playboy-model maakte stiekem een foto van een naakte vrouw in de kleedkamer van de sportschool en deelde die met al haar volgers via Snapchat. “Dit had ik liever niet gezien en jullie ook niet”, schreef de blondine er nog bij. Dat werd haar niet ter harte genomen en al snel kreeg ze een lading kritiek over zich heen. Nu, ongeveer een half jaar later, doet de 70-jarige vrouw een boekje open over het incident.

Verwoestende gevolgen

De Amerikaanse vrouw blijft liever anoniem en vertelde haar verhaal via haar advocaat, Mike Feuer. Volgens hem voelt de dame in kwestie zich vernederd. "Waarom dat ertoe doet? Omdat de impact van dit incident onherstelbaar is", vertelt Mike aan The Los Angeles Times. "Body shaming is onmenselijk en heeft verwoestende gevolgen."

Volgens de advocaat wilde zijn cliënte maar een ding na het incident... Een nieuwe rugzak. Ze is namelijk bang dat haar oude tas - die zichtbaar was in het filmpje - haar identiteit zal prijsgeven.

Gemengde gevoelens en leugens

Na het verspreiden van de naaktfoto, bood Dani Mathers haar excuses aan en liet ze weten dat het niet haar bedoeling was om de foto naar al haar volgers te sturen. Toch heeft het slachtoffer ook hier gemengde gevoelens bij. "Dat negeert het feit dat ze de privacy van een andere vrouw heeft geschonden door een naakte foto van haar in een sportschool te nemen."

Ook kaart de advocaat aan dat het Playboy-model geen contact heeft gezocht met zijn cliënte, terwijl ze in het openbaar zei dat ze dat wel gedaan heeft. "Ik zag mevrouw Mathers bij 'Good Morning America'. Daar claimde ze dat ze heeft geprobeerd om contact te zoeken met het slachtoffer. Dat verbaasde het slachtoffer, die daarvan niet heeft gemerkt."

Lees ook: Personal trainer maakt een statement met foto van blote billen

Bron: Elite Daily, Beeld: Twitter