Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Georgina Verbaan woest

Een filmende tiener heeft Georgina Verbaan ruim een half uur lastiggevallen op een Amsterdams terras. Dat schrijft de actrice in haar column in NRC.

Verbaan zat met haar vriend een broodje te eten toen 'een blubberig ventje in een groen T-shirt me onderuitgezakt en met zijn benen wijd bleef filmen', zo schrijft ze. Ze vroeg de jongen een aantal keer te stoppen met filmen, maar hij gaf daar geen gehoor aan. "Haat spoot door mijn trillende spieren", aldus een boze Georgina. De jongen vertelde Georgina dat-ie net klaar was met zijn eindexamen en nu zeeën van tijd heeft. Ze stelde voor dat hij een baan zou zoeken en met zijn verdiende geld iets leuks te doen. De jongen had naar eigen zeggen geld verdiend door het filmpje van haar 'voor 100 euro aan de Telegraaf te verkopen'.

"Na nog een half uur jennen kwam het ventje ineens zijn excuses aanbieden. Ik heb zijn uitgestoken hand aangenomen, hoewel ik zeker wist dat hij erin gespuugd had."

Is het eind van de jarenlange catfight tussen Taylor Swift en Katy Perry eindelijk nabij?

Als het aan Katy ligt wel. In een podcastinterview met Arianna Huffington zegt de 32-jarige popzangeres dat ze Taylor vergeeft en spijt heeft van alles wat ze heeft gedaan.

''Ik ben er klaar voor om dit los te laten'', zegt Katy voordat ze haar excuses aanbiedt. ''Ik houd van haar en ik wil het beste voor haar. Ik vind haar een fantastische songwriter en ik denk dat we voorbeelden kunnen zijn van sterke vrouwen als we samen kunnen komen, ondanks onze verschillen.'' Perry vervolgt: ''Misschien ben ik het niet eens met alles wat zij doet en zij is het vast niet eens met alles dat ik doe. Maar ik wil oprecht samen komen in liefde, vergiffenis, begrip en medeleven. 'Er zijn een heleboel andere dingen in de wereld waarop mensen zich moeten richten.''

De ruzie tussen Katy en Taylor begon in 2014 toen Swift in een interview zei dat Perry haar wereldtournee probeerde te saboteren door achtergronddansers van haar in te pikken. Later beschuldigde Katy haar rivale van karaktermoord.

Fresh out the oven! Listen everywhere: link in profile. 🍒

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

Bibi Breijman is de winnares van It Takes 2

Na een strijd van zeven weken versloeg de vlogger in de eindronde mede-finalist Tooske Ragas. Breijman won het programma op basis van punten van de publieksjury. De voormalig Oh Oh-ster reageerde dolblij op de overwinning. "Mijn god, dit is zo leuk. En wat is de trofee zwáár!" Na zeven weken zingen zei Breijman eerder op de avond al: "Wat zal ik het missen. Het is jammer dat het de laatste avond is."

De winnares is haar vaste coach Waylon erg dankbaar. "Ik heb zoveel van hem geleerd. Ik sta iedere week van hem te genieten. Hij heeft me de liefde voor het zingen teruggegeven."

IT TAKES 2 BABY ME AND YOU 💥🎤

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Bron: Nu.nl, Telegraaf, RTL, Beeld: Instagram, ANP