Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Mattie en Wietze definitief uit elkaar

Het contact tussen wietze en zijn voormalig werkgever QMusic zou een dieptepunt bereikt hebben, vertelt een insider. "Er was de programmaleiding van Q heel wat aan gelegen om de twee toch weer bij elkaar te krijgen en ook de imagoschade aan het merk Mattie te bespreken", vertelt de bron. "Hoe je het ook wendt of keert is hij toch als Judas uit het verhaal gekomen." Maar Wietze, die nog steeds ziek thuis zit, wil niks meer met ze te maken hebben. Het lijkt erop dat Mattie en Wieze definitief uit elkaar zijn.

Julia Stiles in verwachting

Actrice Julia Stiles en haar verloofde Preston J. Cook verwachten samen hun eerste kindje. Het stel bevestigde gisteren de zwangerschap aan People en laat weten hun kind eind dit jaar te verwachten. De twee ontmoetten elkaar in 2015 op de filmset van Go with Me, waar Cook werkte als camera assistent.

Nieuwe single Katy Perry gaat niet specifiek over Taylor Swift

Katy Perry's nieuwe single Swish Swish gaat niet over Taylor Swift in het bijzonder. Dat benadrukt de zangeres maandag in de Today Show. "Het gaat niet specifiek over iemand", zei ze over de geruchten dat het nummer haar antwoord was op Bad Blood, het liedje van Swift dat wel over haar zou gaan. "Er is niet maar één persoon geweest die me gepest heeft, er is niet maar één persoon die me omlaag heeft gehaald en ik heb meer dan één trol ontmoet."