Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hiep, hiep, hoeraaa! De Olsen Twins blazen 31 kaarsjes uit

Hiep hiep hoera! Mary-Kate en Ashley Olsen blazen vandaag 31 kaarsjes uit.

Hiep, hiep, hoeraaa! De Olsen Twins blazen 31 kaarsjes uit

Hiep hiep hoera! Mary-Kate en Ashley Olsen blazen vandaag 31 kaarsjes uit. Het perfecte moment voor een trip down memory lane...

Plastic fantastic

Ooit konden we ze niet uit elkaar houden. Maar nu lijken Mary-Kate en Ashley Olsen niets meer op elkaar. Beide vrouwen zouden onder het mes zijn geweest, menen Amerikaanse media. "Ashley Olsen heeft een liquid facelift, een combinatie van verschillende fillers en botox in het gezicht om de structuur te veranderen, gehad. Normaal wordt dit bij vrouwen boven de 40 gedaan, zij heeft het nu al gedaan", vertelt een bron.

Zus Mary-Kate zou zich nog meer hebben laten gaan bij de plastisch chirurg. Naast botox en fillers in haar gezicht, zou ze ook haar neus en kin onder handen hebben genomen en haar wenkbrauwen hebben laten liften", vertelt Dr. Anthony Youn aan RadarOnline.

Zonde

Nergens voor nodig als je het ons vraagt, want het waren altijd al mooie meiden. Vooral fans vinden het zonde. "Ze lijken niets meer op de frisse meiden van vroeger, zo zonde", en "Ashley heeft zich subtiel laten verbouwen, maar Mary-Kate is echt onherkenbaar...", zijn maar een aantal reacties van fans op social media de afgelopen jaren.

Hoe dan ook, ze zijn nog steeds mooi, maar vooral een stuk volwassener dan hoe wij ze in kinderfilms herinneren. Kijk mee!

Onlangs plaatste de tweeling hun eerste selfie óóit, je ziet hem hier.

Bron: RadarOnline, Beeld: Getty