Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo zien de kinderen van Willemijn en Evert uit Gooische Vrouwen er nu uit

Herinner je Roderick, Louise en Annabel Lodewijkx nog?

Zo zien de kinderen van Willemijn en Evert uit Gooische Vrouwen er nu uit

Zat jij vroeger ook aan de buis gekluisterd voor Gooische Vrouwen? In de serie konden we de avonturen van vier vrouwen in Het Gooi volgen. Mannen die vreemdgingen, bleken te frauderen en verliefd werden op een ander; niks was te gek. Maar hadden de dames hun handen niet vol aan hun echtgenoten, dan waren het wel de kinderen. Herinner je Roderick, Louise en Annabel, de kinderen van Willemijn en Evert Lodewijkx, bijvoorbeeld nog?

Familie Lodewijkx

De famielie Lodewijkx kreeg het flink te voortduren in de serie. In het begin van seizoen vier komt moeder Willemijn om het leven bij een bomaanslag, veroorzaakt door Tippiwan. In de tweede Gooische Vrouwen-film komt daar nog een schepje bovenop en overleed ook vader Evert, die na zijn bruiloft met Roelien stikt in zijn eten...

Gelukkig hebben Roderick, Louise en Annabel in real life meer geluk! Benieuwd hoe het nu met hen gaat en hoe ze er nu uitzien? Je ziet het hieronder:

Roderick Lodewijkx

De rol van Roderick Lodewijkx werd gespeeld door Reinout Scholten van Aschat (inmiddels 27 jaar oud). Naast Gooische Vrouwen was hij onder meer te zien in enkele Nederlandse speelfilms, waaronder Kruistocht in spijkerbroek en Afblijven. In 2012 won hij de Gouden Kalf voor beste acteur voor zijn rol in De Heineken Ontvoering.

Ook vandaag de dag staat hij nog graag in de spotlights. Zo is hij momenteel bezig met de opnames voor de verfilming van Het Leven is Vurrukkulluk.

Louise Lodewijkx

De rol van Louise Lodewijkx werd gespeeld door Priscilla Knetemann. Inmiddels is de Nederlandse actrice 25 jaar oud en heeft ze flink wat series en films op haar naam mogen zetten. Zo was ze na Gooische Vrouwen te zien in SpangaS en Moordvrouw.

Annabel Lodewijkx

De jongste van het stel was Annebel, gespeeld door Dorus Witte. Toen Gooische Vrouwen van de buis verdween, ging ook zij verder met haar acteercarrière. Zo was ze nog te zien in SpangaS en Spijt!. Daarna ging ze een andere kant op en sindsdien werkt Dorus als model bij VDMmodels. Wauwie!

Beeld: ANP, Instagram, Gooische Vrouwen