Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet de cast van ZOOP! er nu uit

Onherkenbaar!

Zo ziet de cast van ZOOP! er nu uit

Van de romance tussen Mike en Elise tot de bijzondere looks van Taffie... Grote kans dat ook jij destijds elke woensdag voor de tv dook om de avonturen van de acht vrienden, die een opleiding tot dierenverzorger in het Ouwehands Dierenpark deden, te volgen in Zoop. Toch is het inmiddels al dertien (!) jaar geleden dat de populaire serie op de buis verscheen. De grote vraag is dan ook: hoe zien de castleden er nu uit? Je ziet het hieronder:

Sira Schilt - Juliette van Ardenne

Juliette had gastrollen in Goede Tijden Slechte Tijden en Flikken Maastricht en in 2014 deed ze mee aan Expeditie Robinson. Momenteel is ze te zien in de serie Dokter Tinus als Kim Franken. De actrice is begin vorig jaar bevallen van een dochter, genaamd Dees, en deelt nog regelmatig een schattige foto van het meisje.

Elise Pardoel - Viviënne van den Assem

Na Zoop ging Viviënne aan de slag als presentatrice. Zo was ze onder andere te zien in At Nick, Nickelodeon Kids' Choice Awards, Z@pplive en MolTalk. Ook deed ze mee aan het bekende programma Wie is de Mol? en ging ze naar huis met de hoofdprijs. Sinds het begin van dit jaar zit de actrice in de nieuwe programmering op NPO Radio 2 en maakt zij één nacht per week een programma tussen 2:00 en 4:00 uur.

Bionda Kroonenberg - Nicolette van Dam

Tja, wie kent haar niet? Nicolette van Dam was na Zoop onder andere te zien in Voetbalvrouwen, RTL Woonmagazine, Dancing With The Stars en The Next Boy/Girl band. Nicolette is getrouwd met Bas en de trotse moeder van twee dochters, Lola-Lily en Kiki-Kate.

Bastiaan van Diemen - Ewout Genemans

Ook Ewout heeft het helemaal gemaakt. Hij presenteert kinderprogramma's zoals de BZT-show, maar heeft ook veel succes als producent. Samen met Jon Karthaus is hij het productiebedrijf No Pictures Please begonnen. Jon stapte later uit het bedrijf en Ewout ging alleen verder. Hij produceerde onder andere Fans!, Ik Heb Het Nog Nooit Gedaan en Voetbalfans. In 2015 verkocht hij No Pictures Please en werd hiermee miljonair.

Moes Brinksma - Jon Karthaus

Jon richtte samen met Ewout het productiebedrijf No Pictures Please op, maar besloot het bedrijf in 2011 te verlaten om zich op zijn eigen productiebedrijf, een platenlabel genaamd Johnnywood, te richten. In september 2016 stapte hij in het huwelijksbootje met Carolien Spoor. De foto's van de bruiloft zie je hier.

Mike Bosboom - Patrick Martens

Ook Patrick ken je vast nog wel? Na Zoop ging hij verder bij Nickelodeon en presenteerde hij verschillende kinderprogramma's. Daarnaast deed ook hij mee aan de populaire programma's Expeditie Robinson en Wie is de Mol? en maakte hij zijn musicaldebuut in The Bodyguard. Momenteel werkt Patrick voor de zender Telekids.

Taffie Arends - Monique van der Werff

Voor ze haar rol in dé hitserie van Nickelodeon kreeg, wist Monique al in het televisiewereldje door te breken. Ze kreeg een rolletje in de serie Onderweg naar Morgen. Enne, je zou haar bijna niet herkennen, maar toch was ze met glanzende blonde lokken te spotten in de film Loverboy. Maar ook na Zoop heeft de actrice niet stilgezeten. Zo mocht ze zichzelf opsluiten in de Bijenkorf voor de –niet zo best beoordeelde- speelfilm Honeyz en voor eventjes zat ze aan een zangcarrière te denken toen ze deelnam aan So You Wannabe A Popstar.

Inmiddels is Monique uit het televisiewereldje gestapt en zoekt ze de uitdaging op in theatervoorstellingen. Ze heeft haar eigen stichting The White Rabbit opgericht en als ze even niet op het podium staat, dan gaat ze aan het werk als communicatiecoach.

Beeld: ANP, The White Rabbit, Facebook

Lees ook: Toen & nu: De cast van Kees & Co