Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op maandag

Deze stories werden vandaag het best gelezen.

Grazia's top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Andy's dochter Isabella van der Meijde woedend

Andy van der Meijdes dochter Isabella is woest op haar vader. Nog geen maand geleden werden Andy en zijn dochters weer herenigd. Volgens Isabella was de hereniging slechts een publiciteitsstunt. Op Instagram haalt ze dan ook keihard uit naar Andy.

2. Ouch! De 13 ergste tan line fails ooit

De winter is achter de rug en het kwik stijgt voelbaar. We kunnen dan ook maar aan één ding denken, namelijk fun in the sun. Terrasje hier, zwembad daar en ook een trip naar het strand staat hoog op het lijstje. Let wel: goed insmeren is een must, maar déze mensen hebben de memo niet begrepen. Aiii, watch and learn!

3. Zo zorg je ervoor dat de stoel naast je in het vliegtuig leeg is

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat de vakanties weer massaal geboekt worden. Een reis naar een mooi land met een luxe resort staat vaak bovenaan de wishlist, maar voordat je daar bent moet je vaak nog een paar uurtjes in het vliegtuig vertoeven. Vaak heb je dan niet de meeste comfort, maar dat is dus eigenlijk veel simpeler dan gedacht. En het kost je geen cent extra.