Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Andy van der Meijde 'reageert' op uithaal dochter

Oei!

Andy van der Meijde 'reageert' op uithaal dochter

Afgelopen zondag werden er veel vaders in het zonnetje gezet, maar voor Andy van der Meijde zat dit er helaas niet in. Oudste dochter Isabella had geen goed woord over voor haar vader, terwijl de twee laatst nog emotioneel herenigd werden. De tiener uitte haar frustraties en ongenoegen op Instagram en liet duidelijk merken dat ze er helemaal klaar mee is. Andy heeft inmiddels gereageerd…

Publiciteit

Isabella maakte een collage voor Instagram en plaatste daarbij een lange tekst over haar vader. "Ik maakte deze collage om te laten zien dat we zijn opgegroeid zonder jou, met alleen de kracht van onze moeder, de sterkste vrouw ter wereld. Ik wil ervoor zorgen dat je begrijpt hoeveel je hebt gemist."

"Het geeft me een walgelijk gevoel dat mensen denken dat je een geweldige vader bent. Je wilde ons alleen maar zien om publiciteit te krijgen." Isabella is boos omdat haar vader niet kwam opdagen op haar verjaardag. Ze noemt de hereniging dan ook niets meer dan een publiciteitsstunt.

Klootzakken

De oud-voetballer slash realityster lijkt ondertussen te hebben gereageerd op alle toestand. Op Instagram post hij een foto, waarbij hij tevreden een biertje omhoog houdt. "Proost iedereen! Geniet van het weer en het leven!", schrijft hij bij de foto. Hoewel de tekst an sich niet zoveel zegt, schrijft hij ook de hashtag 'coglioni' erbij, wat 'klootzakken' betekent. Wel laat hij weten positief te blijven en dat is in deze situatie misschien ook maar het beste.

Lees ook: Oei! Melisa's zoon zet de schaar in haar extentions