Komt McDonald’s met nieuwe friet?

Willen we hebben!

Lees ook

Ooooh boy! Het gerucht gaat dat McDonald's loaded fries gaat verkopen en dat is alles waar jouw junkfood-hart ooit naar heeft verlangd.

Aan de westkust van Amerika wordt dit goed gevulde patatje met kaas en bacon al verkocht. Nu gaat het gerucht dat de nieuwe patat richting het oosten gaat en op meerdere plekken te krijgen is straks. Met een beetje geluk staan we in Nederland dus binnenkort ook in de rij voor deze loaded fries.

Loaded fries

De klassieke frietjes die we kennen, zullen straks te koop zijn met een laag cheddar kaassaus en gerookte bacon blokjes. Beide ingrediënten kennen we al. Zo kennen we de cheddar kaassaus al van de burger 'Cheddar Melt' en de bacon van meerdere burgers, zoals de 'Bacon McDouble' en het ontbijtje met ei en bacon. De combinatie van zowel kaas als bacon én patat kenden we echter nog niet.

Twitter

De loaded fries werden al meerder keren gedeeld op Twitter en ja, internet-gebruikers werden helemaal gek. Eerlijk is eerlijk: als je de foto's ziet van de nieuwe friet, snap je het wel. Het ziet er zó lekker uit!

Lees ook: McDonalds komt met geweldig menu

Bron: Bustle, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook