Adidas geeft nieuwe draai aan Classic Stan Smith Sneaker

Love, love, love!

Lees ook

Adidas lanceert een vernieuwende versie van de klassieke Stan Smiths. Maak kennis met de Stan Smith Shock Primeknit sneaker. Yay or nay?

Shock Primeknit

De Stan Smiths zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Niet alleen grote it-girls als Chiarra Ferragni worden gespot met de sneakers onder een stylish jurkje, maar ook menig celeb zoals topmodel Bella Hadid rockt niets liever dan de populaire schoen in combinatie met een paar denim jeans en white Tee.

Ben jij ook zo'n fan en heb je ze al in alle kleuren van de regenboog? Dan gaat jouw modehartje nu vast sneller kloppen, want er is een paar dat je nog niet hebt… De nieuwe Stan Smith Shock Primeknit.

Nieuwe kleur, nieuwe vorm

De roze sneaker heeft niet alleen een nieuwe kleur -genaamd Wonder Pink, love it– maar ook een andere vorm: de slip-on sneaker is een gebreide high top. Naast de roze versie, wordt hij ook naar verluidt ook in de klassieke wit/groene combinatie uitgebracht.

Voorlopig is-ie nog niet te verkrijgen op de Adidas website, maar voor de ongeduldige fashionista's onder ons is de schoen wel hier te koop. Niet zo jouw ding? Niet getreurd, hieronder tien vergelijkbare sneakers op een rij.

@gallery(1023291)

Bron: Pop Sugar Beeld: Zalando, Asos, DeBijenkorf, Istock

Laatste nieuws

Zie ook