Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

Er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Ruzie tussen 'Cash me outside'-meisje en Kardashians voorbij, of toch niet...

‘Cash me outside, how bow that’-meisje Danielle Bregoli is na haar optreden bij Dr. Phil een heuse hit op Instagram, al lijken de Kardashians – de populairste familie op social media – niet bepaald onder de indruk van haar te zijn. De roodharige tiener sprak zich ooit negatief uit over de familie toen ze werd geïnterviewd op het vliegveld, maar gisteren leek het erop dat alles weer koek en ei was tussen Danielle en de familie.

De tiener poseerde samen met Kim voor een foto, terwijl de twee beide aan het lunchen waren. “Zie je wel, ik kan ook aardig zijn”, schreef Danielle bij de foto. Toch lijkt het erop dat Kim geen idee had met wie ze op de foto ging, want ze liet gelijk aan verschillende media weten absoluut niet te weten wie Danielle was. “Ze dacht dat ze gewoon een fan was”. Ai, hier zal de tiener het waarschijnlijk niet bij laten zitten!

Rob Kardashian en Kylie Jenner werken samen aan project

De relatie tussen de twee zat de afgelopen tijd niet altijd goed, aangezien Rob een relatie had met de ex – en babymama – van Kylie’s inmiddels ex-vriend Tyga. Enfin, allebei de relaties zijn over en dus lijkt de band tussen broer en zus ook weer hersteld te zijn. De twee zijn zelfs een samenwerking aangegaan met elkaar. Kylie, die met haar Kylie Cosmetics succes na succes boekt, heeft een speciale collab met het sokkenmerk Arthur George van haar broer. De realityster gaf gisteren al een sneakpeak van de collectie, waar haar broer zijn zusje duidelijk als inspiratie heeft gebruikt.

Bron: Hollywood Life, Refinery29 Beeld: Instagram