Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Dit gebeurde er vannacht terwijl jij sliep!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Charlize Theron openhartig over dood alcoholverslaafde vader

Op zakelijk gebied mag de actrice zich behoorlijk succesvol noemen en gaat alles haar voor de wind, maar op persoonlijk vlak heft de Zuid-Afrikaanse de afgelopen jaren flink wat voor haar kiezen gehad. Tijdens haar jeugd maakte ze als kind een verschrikkelijk drama mee, nadat haar vader om het leven werd gebracht door haar moeder. "Ik denk dat wat mij en mijn volwassen leven meer heeft beïnvloed was dat ik als kind iedere dag moest leven met een alcoholist. Dat je wakker werd en niet wist wat er ging gebeuren".

Hoewel het alweer 26 jaar geleden is dat ze plots afscheid van haar vader moest nemen, vindt ze het nog steeds lastig om over de bizarre situatie van toen te praten. Haar moeder die destijds werd vrijgesproken, omdat het incident werd gezien als zelfverdediging, ging nooit in therapie, maar zelf besloot Charlize om dit in haar twintiger jaren wel te doen.

"Haar filosofie was: dit is verschrikkelijk. Erken dat dit verschrikkelijk is. Maak nu een keuze. Vormt het je? Ga je zinken of ga je zwemmen? Dat was het". Ondanks de verschrikkelijke gebeurtenis, is de band tussen moeder en dochter alleen maar sterker geworden. "Ik denk dat we nog steeds het leven dat we gehad hebben aan het verwerken zijn en dat is wat mensen zich niet realiseren. Het is niet alleen wat die nacht is gebeurd."

Jada Pinkett Smith doet niet zo moeilijk over swingen

De actrice is al jaren gelukkig met hubby Will Smith, maar toch hoort ze nog vaak genoeg de meest gekke geruchten voorbij komen. Tijdens een Amerikaanse talkshow krijgt Jada de vraag wat de gekste roddel is die zij ooit gehoord heeft over haar en haar familie. "Dat Will en ik swingers zijn. Dat is de gekste", reageert de The Woman-actrice. Hoewel ze het gerucht gelijk ontkracht, wil ze nog wel iets kwijt. "Die komt telkens terug. Ik denk dan: "Dat mocht ik willen!". Laat Will het maar niet horen, Jada!

Jay Z laat wekelijks een miljoen liggen

De tweeling mag dan pas een maand oud zijn, dat weerhoudt Jay Z er niet van om al flink aan de bak te gaan. De rapper bracht onlangs zijn nieuwe album 4:44 uit, wat gelijk een enorme hit bleek te zijn. Toch zou de rapper er op financieel gebied minder op vooruitgaan, omdat hij zijn album niet via Spotify laat streamen. Volgens Billboard zou hij zelfs een miljoen dollar per week mislopen. Achja, erg veel zullen Queen B en Jay Z er niet van merken…

Bron: Nu.nl Beeld: Getty