Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

De kleine Xess Xava heeft het flink te pakken...

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gooisch Meisje Pauline Wingelaar samen met zoontje weer terug in Nederland

De voormalige realityster beviel drie weken geleden onverwachts van haar tweede kindje, terwijl zij op dat moment aan het genieten was van de Italiaanse zon. De baby diende zich zeven weken te vroeg aan, waardoor Pauline genoodzaakt was om in Italië te bevallen. Doordat Diederik te vroeg kwam, werd hij in een couveuse gelegd. Inmiddels zijn moeder en zoon per ambulance naar Nederland gebracht. "Gisteren zijn Diederik en ik samen per ambulance vanuit het ziekenhuis in Lucca naar Nederland gerepatrieerd met fan-tas-tische lieve mensen. Died deed het hartstikke goed", laat ze via Instagram weten.

Michael van der Plas en Barbie begraven strijdbijl

De strijdbijl tussen het voormalige realitykoppel lijkt dan eindelijk te zijn begraven. De twee ruziede de afgelopen tijd volop in de media, maar inmiddels lijkt de rust wedergekeerd. “Mike en ik zijn zonder ruzie uit elkaar gegaan. Ik heb m’n leven weer opgepakt na de scheiding”, laat de Haagse blondine weten. Barbie is al een tijd gelukkig met de voormalige porno-acteur Rolf Tangel, maar laat wel weten Michael al het geluk van de wereld te gunnen. Eind goed, al goed!

Yolanthe heeft handen vol aan 'Casanova' Xess Xava

Het jongste zoontje van Yolanthe en Wesley lijkt het op jonge leeftijd al flink te pakken te hebben. De presentatrice postte gisteren een kiekje van de kleine Xess Xava, terwijl die zijn zinnen op een beeldschoon dametje heeft gezet. Wanneer zijn moeder de foto maakt, geeft hij haar dan ook een flinke pakkerd. "Got you on camera!", schrijft Yolanthe bij het kiekje. Te zoet!

Bron: AD Beeld: Instagram, ANP