Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Charlize Theron open over drugsverleden

Charlize Theron heeft op jongere leeftijd veel cocaïne en XTC gebruikt. "Ik heb veel geëxperimenteerd...", vertelde ze in de radioshow van Howard Stern. "Ik was altijd bang om ’iets’ mis te lopen. Met XTC heb ik een fantastische tijd beleefd, maar na een tijdje was het klaar. De ene dag functioneerde ik prima, de volgende kon ik niet meer van de bank afkomen. Toen ik 30 werd dacht ik: ik ben hier f*cking klaar mee."

Geen groot verjaardagsfeest voor Selena Gomez

Selena Gomez vierde zaterdag haar 25e verjaardag heel klein; gewoon thuis met wat vrienden en familie. De zangeres wilde ook geen kado's, maar vroeg haar volgers op Twitter een donatie over te maken voor de Lupus Research Alliance, die wetenschappelijk onderzoek financiert naar de auto-immuunziekte lupus, waar ook Selena last van heeft. Haar vriend The Weeknd was er niet op haar verjaardag, hij trad zaterdagavond op in Parijs.

Nicki Minaj worstelt met Snapchat

Nicki Minaj gebruikt sinds zondag Snapchat. De rapster plaatste een video waarin ze de applicatie poogt te gebruiken, maar dat ging niet helemaal gesmeerd. Nicki had haar persoonlijke instellingen niet goed ingesteld en werd gebombardeerd met berichten en gespreksoproepen van fans. "Kunnen jullie me uitleggen hoe dit werkt?", vroeg ze in de video. Het lukte haar niet om de oproepen uit te schakelen. Ze heeft nu laten weten dat haar assistent contact op zal nemen met Snapchat om ervoor te zorgen dat ze geen berichten en oproepen meer kan ontvangen.