Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.



Zayn Malik scheert hoofd kaal

Zayn, is that you? Op Instagram deelt Zayns moeder, Trisha Malik, een foto van haar zoon en Gigi. En uit het kiekje blijk dat de voormalig One Directioner tegenwoordig helemaal kaal door het leven gaat. Mama Malik is blijkbaar te spreken over de nieuwe looks van haar 24-jarige zoon; ze plaatste als beschrijving een hartje bij de foto.

❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Trisha Malik💋 (@trishamalik1069) op

Paris Jackson heeft enorme nieuwe tattoo

Paris Jackson heeft opnieuw een nieuw plaatje op haar lichaam laten vereeuwigen, van de zeven chakra's deze keer. Eerst toonde ze deze door een topless foto te plaatsen, die ze vervolgens verwijderde en er daarna een ander plaatje van de tattoo deelt.

Lil Wayne opnieuw opgenomen in ziekenhuis

Lil Wayne is opnieuw opgenomen in een ziekenhuis na een serie toevallen. De muzikant lijdt aan epilepsie.

Volgens TMZ werd Lil Wayne zondag buiten bewustzijn aangetroffen in een hotelkamer in Chicago. Hij had toen al een aanval gehad, en kreeg er in het ziekenhuis waar hij naar werd afgevoerd nog één. De site meldt dat het management van de rapper hem tegen doktersadvies in wilde laten ontslaan uit het ziekenhuis, zodat hij 's nachts nog een optreden in Las Vegas kon geven. Het is niet duidelijk of hij het ziekenhuis daadwerkelijk heeft verlaten.

@youngmoneymerch re-up 5p est today

Een bericht gedeeld door Lil Wayne (@liltunechi) op

Bron: ANP, RTL, Telegraaf, NU.nl