Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Het gaat goed met Audrina Patridge na de scheiding

Het gaat goed met actrice Audrina Patridge. Dat meldt de realityster in een eerste reactie na haar scheiding van echtgenoot Corey Bohan.

De actrice postte zaterdag een filmpje op Instagram van haar vijftien maanden oude dochtertje Kirra met daarbij de boodschap: "Ik waardeer al jullie steun en berichtjes, dit is een moeilijke tijd maar we maken het goed."

De voormalig The Hills-ster, diende afgelopen woensdag na tien maanden huwelijk de scheidingspapieren in. De 32-jarige brunette voert als reden voor de scheiding een reeks van mishandelingen op. Zo zou Bohan haar eerder dit jaar hard hebben geduwd terwijl ze dochter Kirra in haar armen had. Ook zou haar man meerdere keren hebben gedreigd zelfmoord te plegen. Toen Bohan vorige week weer doordraaide, haalde Patridge de kinderbescherming erbij en vroeg ze een aantal dagen later een contactverbod aan, dat werd toegekend.

De actrice en de BMX'er trouwden in november op Hawaï. Ze waren toen acht jaar samen.

Album Madonna is een flop

Rebel Heart, het nieuwe live-album van La Madonna, is slechts één week uit, maar volgens critici is aan de verkoop en downloadcijfers te zien dat het album volledig gaat floppen. In de eerste week werden er slechts 3848 exemplaren gekocht of gedownload. Ook het origineel, dat in 2015, uitkwam, was met 315.000 verkopen in de eerste week geen knaller. Critici noemen haar nieuwste werk nog wel "haar beste album sinds Ray of Light."

Perrie Edwards opgenomen in ziekenhuis

Zangeres Perrie Edwards moest haar collega's van Little Mix zaterdag zonder haar het podium op laten gaan tijdens het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas. De Britse lag met maagproblemen in het ziekenhuis.

Een woordvoerder van de meidengroep meldde zondag aan Mail Online dat Edwards de avond voor de show ziek was geworden en naar het ziekenhuis moest voor controle. Het Britse kwartet was vrijdagavond nog compleet tijdens een evenement in Las Vegas in aanloop naar het festival. Het is niet bekend hoe het nu met de 24-jarige Edwards gaat.

Bron: Telegraaf, RTL, Beeld: Instagram, Getty