Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Barbie zet zich in voor het goede doel

Samantha 'Barbie' van der Plas, gaat zich komend weekend op de Kamasutrabeurs in Utrecht inzetten voor een goed doe met een wel heel bijzondere actie: bezoekers mogen tegen betaling even aan haar voorgevel voelen.

"Je moet niet betalen om aan m'n borsten te zitten, dat mag. Als je geld doneert doe je dat aan het goede doel en niet aan mij", laat Samantha op Facebook.

Om wat voor goed doel het gaat, is nog niet duidelijk. De Haagse is nog op zoek naar een goed doel 'dat bereid is om het geld aan te nemen'. "Niet ieder goed doel vind dit namelijk een top idee heb ik ondervonden. Ik dacht: geld is toch geld maar niet iedereen wil blijkbaar dat geld. Maar komt goed de mails zijn er uit en hopelijk mag ik veel geld doneren aan een mooi goed doel."

Zien: prins Harry en Meghan Markle, hand in hand!

Dit weekend was actrice Meghan Markle, de vriendin van prins Harry, al aanwezig bij de opening van 'zijn' Invictus Games. En inmiddels is het setje een stapje verder gegaan, zo schrijft Beau Monde.

Bij de opening van de Spelen ging het er nog reuze ingetogen aan toe. Harry en Meghan zaten maar liefst achttien plekken uit elkaar. Toch was Meghans aanwezigheid veelzeggend, net als het feit dat Harry in stilte de set van 'Suits' heeft bezocht, de serie waarin ze speelt.

Hoe menens het is, blijkt wel uit het feit dat Harry en Meghan hand in hand arriveerden bij een Invictus rolstoeltennis wedstrijd en daar ook gezellig naast elkaar zaten. Kate had er destijds ruim drie jaar voor nodig om bij een officieel event van haar vriend prins William te mogen zijn. Meghan heeft dit al na iets meer dan een jaar voor elkaar.

Kim Kardashian slaat PFW over

Kim Kardashian is dit jaar niet van de partij bij Paris Fashion Week. Vorig jaar werd de realityster gewelddadig beroofd in haar appartement in Parijs en volgens Us Weekly heeft Kardashian dat trauma nog niet volledig verwerkt. Ze voelt zich volgens ingewijden nog niet sterk genoeg om dit jaar naar Parijs af te reizen. Ook haar halfzus, model Kendall Jenner, is dit jaar niet te zien op de catwalk in de Franse hoofdstad. Zus Kourtney Kardashian gaat wel.

Balenciaga. No make up today.

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Bron: Telegraaf, ANP, RTL