Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op woensdag

Welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Grazia's top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Estelle Cruijff en Badr Hari intiem gespot

De twee exen, Badr Hari en Estelle Cruijff, zijn intiem gespot in Amsterdam. Dit terwijl heel Nederland in de veronderstelling was dat het voorgoed over was tussen de twee. Daarnaast zou Badr op dit moment een celstraf uit moeten zitten en vraagt iedereen zich af waarom hij op vrije voeten loopt.

2. Zien: zo ziet Susan Boyle er nu uit

Ken jij Susan Boyle nog? De Schotse zangeres won in 2009 Britain's Got Talent en werd daardoor in één klap bekend. De 56-jarige Susan kwam wereldwijd in de schijnwerpers te staan toen ze I Dreamed a Dream zong in de eerste ronde. Uiteindelijk behaalde ze de tweede plaats. Nog steeds is ze bezig met haar muzikale carrière, maar ziet er na acht jaar wel anders uit!

3. Shanti Schiks te gast bij RTL Late Night: 'mijn ex krijgt mij hier niet onder'

Een jaar geleden verloor Shanti Schiks (30) haar zoontje. Nadat haar ex eerst zijn eigen moeder vermoordde, gooide hij hun zoontje Elfin uit het raam en sprong hij erachteraan. De grootste nachtmerrie die een moeder kan overkomen. Shanti schoof gisteravond aan bij RTL Late Night en deed daar ook uitvoerig haar verhaal en over haar boek Elfin. Volgens de halfzus van Fajah Lourens had haar ex twee gezichten; één van het kwaad en één van spijt.