Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's.

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017.

Lancering van de Mademoiselle-tas van Longchamp

Het modehuis Longchamp en Marie Claire nodigen je uit voor een avond vol fashion fun. In gezelschap van mooie mensen uit de modewereld kun jij genieten van een exclusieve avond die in teken staat van de nieuwe Mademoiselle-tas. Denk op maat gemaakte Longchamp-cocktails, amuse-bouches - ook wel Franse hapjes genoemd - en fashiontalks, dit op de beats van DJ Sunny. In een hele Parijse joie de vivre-sfeer kun je leuke snapshots laten maken in de photobooth, maakt er één winnaar kans op een geweldige voucher én krijg je bij aankoop van een Longchamp Mademoiselle-tas een gepersonaliseerde sleutelhanger.

Wil je dit private mode-event van Longchamp en Marie Claire niet missen? Mail dan jouw gegevens en die van jou +1 door naar [email protected]. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Waar: Pieter Cornelisz Hooftstraat 69, Amsterdam

Wanneer: 5 oktober 2017 18.30 uur - 20.30 uur

Bezoek de Guerlain Spa

Tijd om te relaxen? Bezoek de Guerlain Spa in het Waldorf Astoria hotel in Amsterdam. De spa is dagelijks geopend voor zowel hotelgasten als andere gasten. Guelain en het Waldorf hotel willen iedereen een persoonlijke en unieke ervaring geven. De essentie is gebaseerd op het aanbieden van een aangepaste schoonheidsbehandeling, specifiek voor jou bedacht. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de sauna, stoombad, ontspanningsruimte en zwembad. Spa gasten met behandelingen van 90+ minuten kunnen gratis gebruik maken van alle faciliteiten.

Wil je een behandeling reserveren of meer informatie? Klik HIER.

Waar: Waldorf Astoria Amsterdam

Wanneer: Zondag tot donderdag van 9:00 tot 20:00 uur. Vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 21:00 uur.

Bezoek de brandstore van Goosecraft

Om te laten zien wat het merk in huis heeft, ging op 27 september de deur open van de eerste mono brand store. Goosecraft heeft als locatie de Gerard Doustraat in Amsterdam gekozen. In de brandstore zullen ook de Goosecraft accessoires worden verkocht zoals tassen, schoenen en handschoenen. Tevens zullen er ook unieke gedragen jassen worden getoond en ook de resultaten van diverse samenwerkingen die het merk in het verleden is aangegaan hangen in de schappen. In de toekomst zullen er ook workshops en evenementen worden georganiseerd om de Goosecraft-community te bij elkaar te brengen.

Waar: Gerard Doustraat 78, 1072 VW Amsterdam

Wanneer: Maandag 13.00 – 18.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 18.00 uur

Zondag 12.00 – 17.00 uur

Bezoek de nieuwe Triumph winkel

Lingeriemerk Triumph opende op donderdag 21 september haar 9e winkel in Nederland. De winkel is gevestigd op de populaire Kalverstraat 43 en is hiermee ook de eerste winkel in Amsterdam. In de winkel met twee volledige etages en in totaal zo’n 300m² winkeloppervlakte, zijn de merken Triumph, Triaction by Triumph, Essence en sloggi aanwezig. De reguliere collectie en bewezen bestsellers zoals Amourette, zijn in het assortiment opgenomen, net zoals de nieuwste AW17-seizoensartikelen.

Waar: Kalverstraat 43, Amsterdam

Wanneer: Elke dag geopend!

Dress Red Day

Op 29 september is het Dress Red Day. De Hartstichting roept die dag iedereen op iets roods te dragen om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. In september vragen we aandacht voor het vrouwenhart, omdat vrouwen vaak niet goed weten dat bepaalde klachten kunnen duiden op een hartinfarct. Zo kan bijvoorbeeld het verloop van een zwangerschap een indicatie geven over het al dan niet krijgen van een hartinfarct op latere leeftijd. Ook ziet bijvoorbeeld het vatenstelsel van een vrouw er heel anders uit dan bij mannen, waardoor onderzoek of medische checks vaak een onvolledige diagnose geven omdat kleine vaatjes over het hoofd worden gezien.

Wanneer: vrijdag 29 september