Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bella Thorne naakt en zonder Photoshop in magazine

Stoer!

Bella Thorne naakt en zonder Photoshop in magazine

Bella Thorne staat regelmatig negatief in het nieuws. Haar veelbesproken relatie met Scott Disick, opvallende uitspraken en opmerkelijke uiterlijk zijn vaak het gesprek van de dag. Je kunt over haar zeggen wat je wil, ze maakt nu wel mooi een statement door zonder Photoshop poedelnaakt in een tijdschrift te verschijnen. You go girl!

Onbewerkt

Bella heeft er geen moeite mee om uit de kleren te gaan, daar heeft ze nooit een geheim van gemaakt. Regelmatig paradeert ze halfnaakt over straat of verschijnt ze met weinig kleding aan op een feestje. Tja, op zo'n lichaam mag je natuurlijk ook best trots zijn.

Onlangs ging ze uit de kleren voor de Mexicaanse GQ Magazine, maar wel onder één voorwaarde: haar foto mocht niet bewerkt worden.

Niet perfect

Op Instagram deelt ze het eindresultaat. "Ik heb specifiek gevraagd om deze foto niet te bewerken", schrijft ze erbij. "En ik zal je vertellen, ook ik heb onzekerheden. Over bijna alles. Dat is normaal en menselijk. Misschien zie je deze foto en denk je: hou toch op! Maar onthoud dat als iemand in de spiegel kijkt, ze niet altijd zien wat anderen zien."

Ze vervolgt: "Als een publiekelijk persoon weet je dat elke keer als je op de foto gaat, het bewerkt wordt. Maar fuck it, ik ben hier om jullie te vertellen dat ik niet perfect ben. Ik ben een mens en ik ben echt!"

Wij hadden het niet beter kunnen zeggen.

Lees ook: Herken jij voormalig kindsterretje Bella Thorne nog?

Een bericht gedeeld door BELLA (@bellathorne) op

Bron: Girlfriend, Beeld: Getty